Home Cojoterapie Cojotherapie

                                     

 

Cojoterapie

 

Cazuistică

 

C  O  J  O  T  E  R  A  P  I  E                                                                                                                                  

 

PREZENTARE  COJOTERAPIE: Sistem nou de vindecare si rezolvare a bolilor la om si animale, constind din aparatura originala, metoda noua de tratament, elaborata de autor, si know-how-ul corespunzator, ceeace reprezinta o noua tehnologie de sanatate, se bazeaza pe utilizarea energiilor neconventionale preponderent cosmice-vital necesare pentru echilibrarea si compensarea bioenergetica a organismelor si vindecarea si eradicarea afectiunilor, chiar a unor boli incurabile. Este o metoda revolutionara de tratament, abordind organismul prin exterior si actionind asupra cauzei bolii, iar aparatura neconventionala, abordind domeniul nonconformist. Creatorul metodei, autorul COJOTERAPIEI este dr. ing. CONSTANTIN COJOCARU, cel care a pus bazele acestei tehnologii de sanatate inca din anii 1986-1988, desfasurind continuu, fara esecuri, activitatea in domeniu pina in zilele noastre.

 

    Dr. ing. CONSTANTIN COJOCARU –creatorul si autorul  COJOTERAPIEI.

Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci acordă Certificatul de Inventator Nr.102893 din 31 Ian. 1991 pentru invenţia : "Dispozitiv de echilibrare bioenergetică"

                             

 

    Metoda COJOTERAPIEI nu este invaziva, nu presupune utilizarea medicamentelor sau a energiilor electrice, magnetice, atomice - nici macar pentru alimentarea aparaturii. Si totusi poate fi considerata un fel de SUPER-fizioterapie, ce se efectueaza cu aparatura originala neconventionala, constind din doua aparate:

1. COJOCERC-dispozitiv pentru reechilibrea bioenergetica prin biocimpul propriu al pacientului;

 2.COJOCEN-concentrator de energie neconventionala tip Cojocaru

brevetate, total pasive electric sau magnetic, contribuind la compensarea deficitului de energie al organismului, survenit ca urmare a imbolnavirii, cit si la refacerea echilibrului bioenergetic la nivelul zonelor organismului corespunzator starii normale de sanatate. Aparatele fuctioneaza periodic, simultan si succesiv.

 pacient

Pacienti - Conectati la aparatura de COJOTERAPIE in timpul sedintei de tratament.

    Biocimpul este o forma de manifestare a bioenergiei in jurul organismului. Organismul este sanatos atunci cind parametrii masurati ai biocimpului sint in limite normale. Orice abatere a biocimpului de la normal, semnifica o deteriorare a starii de sanatate a organismului. Nivelul normal al biocimpului se situeaza  la cca 10-15 cm ca un corp gonflabil in jurul organismului.

Tratamentul cojoterapeutic nu este dăunător organismului, nu are contraindicaţii, nu provoacă reacţii adverse, nu este invaziv, efectuīndu-se prin exteriorul organismului. Restricţiile pe care le impune sīnt uşor de respectat, iar cu unele excepţii nu se prevăd interdicţii alimentare sau asupra unor băuturi alimentare (vin, bere, etc.).

Este un tratament intensiv şi secvenţial; adică se execută sub forma unor şedinţe, cīt mai comprimate (1-2 zile), urmate de pauze de 2-3 zile. Actualmente şedinţele au o durată de 1 oră cu pauză de 2 ore īntre ele, īn total 4 şedinţe īntr-o zi de lucru. Aceste durate pot fi optimizate periodic. Funcţie de anumite perioade astrale aceste durate pot fi modificate la recomandarea scrisă a autorului metodei.

Folosind periodic, şi nu continuu, COJOTERAPIA se obţin rezultate evidente īn:

*       creşterea continuă (indiferent de vīrstă) a performanţelor intuitiv-creative, intelectuale, emoţionale şi fizice

*       prevenirea īmbolnăvirilor

*       eliminarea afecţiunilor dobīndite (tabelele cazuistice sīnt concludente şi originale)

*       īncetinirea şi chiar eliminarea unor procese de īmbătrīnire

*       īmbunătăţirea perormanţelor sportive

Cojoterapia se asociază complet cu mişcarea. Imediat după fiecare şedinţă se efectuează exerciţii fizice, coboriri şi urcări de etaje, mersul pe jos - după posibilitate - obligatoriu! De aceea nu pot fi tratate persoane care nu sīnt mobile. Cazul este rezolvat atunci cīnd pacientul parcurge pe jos 4 Km īntr-o oră şi urcă-coboară 7 etaje fără sprijin!

Starea psihică bună, īncrederea īn metodă, lipsa unor stresuri de orice natură - conduc la rezolvări sigure si rapide.

Numai cei ce sīnt convinşi şi īncrezători pot fi reţinuţi pentru şedinţe de COJOTERAPIE şi pot fi restabiliţi la o stare de sănătate normală.

Absorţia (asimilarea) energiilor necovenţionale se face şi pe suprafaţa pielii antebraţelor şi membrelor inferioare. Cu cīt temperatura de lucru şi a mediului ambiant sunt mai ridicate cu atīt viteza de rezolvare a afecţiunilor prin şedinţe de cojoterapie este mai mare. Cămaşa cu mīneca lungă este obligatorie īn orice sezon pe durata şedinţelor. Totuşi unele afecţiuni neuropsihice şi cardiace se rezolvă mai bine īn sezonul rece!

Condiţii pentru a fi tratat:

  1. Prezentarea unui diagnostic recent stabilit de medicul specialist.
  2. Īmbracăminte corespunzătoare, care acoperă majoritatea suprafeţei corpului.
  3. Pacientul să fie odihnit, nestresat, bine hrănit!
  4. Capacitate de efort fizic sporit după fiecare şedinţă constatată īn urma exerciţiilor fizice şi a deplasărilor. Se va īntocmi obligatoriu graficul mişcării  de către fiecare pacient.
  5. Īncredere īn metodă, stare psihică din ce in ce mai bună.
  6. Să nu sufere de cancer, TBC, meningită, infecţii interne masive, boli contagioase, poliomelită. Din 2001 epilepsia se rezolvă īn condiţii speciale.

 

Restricţii impuse de COJOTERAPIE:

De la īnceperea procedurilor de cojoterapie şi īncă o perioadă de circa 1 an de zile se vor evita de către bolnav OBLIGATORIU: ploaia, frigul, staţionarea īn curent, prezenţa īndelungată pe o suprafaţă cu ciment neacoperit, băile de soare sau staţionarea la soare fără a avea capul protejat cu pălărie de soare sau umbrelă.

Deasemenea se vor evita stresul, stările tensionale (acasă şi la serviciu), poluarea (inclusiv sonoră), care pot readuce starea de disconfort accentuată.

Durata tratamentului COJOTERAPEUTIC:

Īn funcţie de vechimea bolii şi de vīrsta pacientului, durata de tratament variază de la una la maximum 12 zile de lucru pentru afecţiuni extrem de grave (incurabile), cīt şi multiple la un singur bolnav. De exemplu sunt mari şanse pentru strabism sau miopii, (hipermetropii forte) la copii de a se rezolva cu 1-2 şedinţe de 1 oră, la cei mai īn vīrstă şi cu multe boli tratamentul se poate extinde pīnă la 9-10 zile de lucru cu şanse de reuşită de peste 90% grupa A de boli:

*       A) Pancreatita, arterita, sindromul Raynaud, astm bronşic, strabism si miopie forte, cataractă congenitală la copii pīnă la 12 ani, enurezis, calviţie, hemoroizi, combaterea tabagismului şi a alcoolisului, ulcer, melena, noduli, chisturi, monturi, pinteni calcaneeni, migrene, cefalee (dureri de cap), spondiloză, discopatie, lumbago, artroze, coxartroze, poliartrite, reumatism, dischinezie şi litiaza biliară.

Respectiv un procent de peste 80% din grupa B:

*       B) Leuconevraxita (sau scleroza multiplă īn plăci), boli psihice, spondiloză cervicală, diverse sindromuri.

Respectiv un procent de peste 60% din grupa C:

*       C) Nevralgia de trigemen, boala Parkinson

MODUL DE DESFĂŞURARE AL ŞEDINŢELOR

*       Durata unei şedinţe - 1 oră.

Pauza īntre şedinţe 2 ore.

Numărul de şedinţe intr-o zi - 4.

Pauza īntre zilele de tratament este de 2 zile.

*       Costul tratamentului cojoterapeutic se percepe pe afecţiuni.

*       Timpul maxim acceptat pentru īntreaga durată de tratament este de 48 ore.

*       Nu se admit la şedinţe:

Cei care nu au mīncat

Persoane de sex feminin la ciclu

Cei cu strangulări, cheaguri, dopuri, blocaje ale circulaţiei sanguine

Cei cu interdicţii conform "Precizărilor cu privire la COJOTERAPIE"

Persoane avīnd nr. de leucocite mai mic de 4500 sau mai mare de 9000, cīt şi cele cu creatimina > 8mg/cm3

*       Īnainte de prima şedinţă se completează obligatoriu "Declaraţia pacientului de participare la şedinţele de tratament".

Exerciţiile fizice si automasajele sunt obligatorii imediat după şedinţele de COJOTERAPIE pentru toţi pacienţii!

Ghidul obligatoriu al activităţii īn cabinetele de cojoterapie este broşura "Aproape totul despre ... COJOTERAPIE" de autor dr. ing. C. Cojocaru, care este pusă la dispoziţia pacienţilor.

Putem colabora in deschiderea unor cabinete de COJOTERAPIE IN TARA sau in STRAINATATE, cit si in vinzarea de APARATURA pentru cabinete de COJOTERAPIE !!!Ofertele pot fi trimise pe e-mail: cojotherapy@yahoo.com  sau la telefon: 0722.348.016. Cabinete de COJOTERAPIE VERITABILE functioneaza NUMAI pe baza de contract cu autorul COJOTERAPIEI, cind se livreaza aparatura sigilata, know-how-ul, instructajul, scolarizarea. Multe cabinete au fuctionat inca din anul 1990!

Apelaţi cu multă īncredere la COJOTERAPIE!

Mult succes īn tratarea completă şi deplină a afecţiunilor dumneavoastră.

 

Home ] Cazuistică ]